Je bent het waard

Verbinding daar waar we zo op zoek naar zijn. Op je werk, in (vriendschappelijke) relaties, in je familie of... We willen gezien, gehoord en gewaardeerd worden want verbinding geeft ons een doel en ons leven zin.

Lees meer »

Hoe mijn dag begon!

Graag wil ik iets met je delen want vanochtend maakte ik iets mee en dat wil ik je graag vertellen. Dit soort momenten heb ik niet vaak meer maar vanochtend gebeurde het wel.

Lees meer »

Laatste werkdag!

Vorige week was mijn laatste week op het kinderdagverblijf waar ik heb gewerkt.  Twee maanden leefde ik er naar toe en ineens was het zover! De laatste werkdagen stonden in het teken van afronden, afscheid nemen en dankbaar zijn voor alle lessen, leermomenten en voor de verbinding.

Lees meer »

Inloopuur vrijdag 20 oktober

Op vrijdag 20 oktober 2023 van 10:30 tot 11:30 uur is er een inloopmoment in mijn coachpraktijk.In gesprekken met mensen en met ouders uit mijn omgeving is het begrip 'kindercoaching' niet bekend.

Lees meer »

Emoties

Het tonen van je emoties getuigt van kracht. Je toont namelijk hoe jij je voelt. Onbewust moedig je de anderen hiermee aan om ook zichzelf te kunnen en durven te zijn.

Lees meer »

Grenzen stellen

Toen ik nog op school zat hadden we geen speciale lessen in sociaal-emotionele ontwikkeling, ik weet alleen dat ik het onwijs moeilijk vond om mijn grenzen aan te geven in het dagelijkse leven.

Lees meer »

Nieuw schooljaar

Vandaag was ik met mijn nichtje op pad en onderweg hadden we het over het nieuwe schooljaar en dat het nog best spannend nu ze over paar dagen weer naar school gaat. 

Lees meer »

Aarden

 Aarden of gronden betekent dat je je bewust wordt van je lichaam en aanvoelt waar je grenzen liggen.  Het geeft je de kans volledig in het hier en nu aanwezig te zijn.

Lees meer »

Logo

Ik kan wel zeggen dat ik op bepaalde vlakken creatief ben, maar een logo ontwerpen vond ik te lastig. Dus ik dacht ik ga de talenten en kwaliteiten gebruiken van iemand anders waardoor dit prachtige logo is ontstaan.

Lees meer »

Van alles en nog wat doosje

Voor mijn werkplek op het kinderdagverblijf, eigenlijk voor mijn collega's, heb ik een doosje gevuld met zelfgemaakte briefjes.  Als ze willen kunnen collega's een briefje pakken en thuis de opdrachten doen.

Lees meer »

Rust en ontspanning

Tegenwoordig zie je heel veel dat er van alles 'moet'. Ook regelmatig tijd maken voor rust en ontspanning voor jouw kind of voor jezelf zorgt ervoor dat je op mentaal gebied ook herstelt, rustiger voelt en ook uitrust.

Lees meer »