Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar mij!

 

Ik ben Tanja en geboren in 1985 in Almelo. Samen met mijn ouders, mijn zus en twee broertjes ben ik daar opgegroeid.  In 2017 ben ik getrouwd met mijn man die ik in 2014 heb ontmoet. Voor de liefde ben ik verhuisd naar het gezellige Meppel.

Ook heb ik in mijn leven mijn levenslessen gehad.

Mijn beide ouders zijn door de ziekte kanker overleden. Er komt dan veel op je af, het rouwproces en je familie waarin je bent opgegroeid krijgt een heel andere dynamiek.  Maar ook ik had vragen:  wie ben ik eigenlijk, wat kan ik en vooral wat wil ik?

Ik handelde veel naar wat er van mij verwacht werd, zo hoort het toch? Maar de de afgelopen jaren heb ik besloten om het anders te doen. Ik ben op zoek gegaan naar mezelf en door meer te verbinden met mijn gevoel heb ik vooral ontdekt om mijn hart en intuïtie daarbij te volgen en ben ik inmiddels op de weg waar ik wil zijn: mijn eigen coachpraktijk.

 

Vanaf mijn studie, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, kwam mijn coachende rol al snel naar voren en heb ik dit voornamelijk ingezet op mijn werk. Ik heb gewerkt in de gehandicaptenzorg en momenteel ben ik nog werkzaam in de kinderopvang. Toch hield ik het gevoel dat er wel meer in mij zat .

 

In 2022 ben ik een een kindercoachopleiding gaan volgen bij de magie van kindercoaching. Daarin heb ik ook mijn eigen processen en stukken mogen aankijken. Daarin ben ik nog bewuster van mijn eigen kwaliteiten en talenten en heb ik ervaren wat het voor mij heeft gedaan. Bepaalde gedachten, overtuigingen die ik mijzelf heb aangeleerd en wat onderzocht mocht worden.

 

Het is heel bevrijdend om meer in je kracht te komen te staan en je niet laten leiden door bepaalde gedachten. Want vroeger als kind/puber dacht ik dat ik te gevoelig, te enthousiast en teveel was. Door deze gedachten hield ik mezelf figuurlijk heel erg klein. Daardoor bleven mijn gevoelens en verhalen heel erg steken in mijn hart en keel.

Vroeger was er niet veel ruimte om te praten over je gevoelens, dat werd gewoon niet gedaan.  Wat had ik graag willen leren hoe ik de juiste taal en woorden daaraan kon geven aan mijn familie, school en vrienden.

 

Ik ervaarde daardoor vooral in mijn jeugd heel erg de wanhoop en de eenzaamheid in mij. Hoe fijn zou het geweest zijn als ik iemand had gehad die mij kon leren om te gaan met mijn emoties en met mijn gedachten. Maar ook daarbij kon helpen laten inzien wat mijn mooiste kwaliteiten en talenten zijn. Wat heb ik allemaal al in mij om goed met mijn levenslessen om te gaan. Ik heb ervaren hoe bevrijdend dit kan zijn en nu is het tijd om kinderen, jongeren en volwassenen daarin te coachen en te helpen.

 

Ook heb ik hobby's. Ik lees graag van alles en nog wat, heerlijk ontspannen en wegdromen in een verhaal. Pak ik regelmatig mijn schilderspullen erbij en ben ik heerlijk creatief bezig. Samen met mijn man geocachen wij regelmatig en zijn we daardoor ook lekker veel buiten. Bordspelletjes spelen, gezellig samenzijn daar word ik ook erg blij van. 

 

Met veel enthousiasme, liefde en energie begeleid ik kleine en grote mensen in mijn praktijk.

Op een creatieve wijze en met plezier werken wij aan groei en ontwikkeling. Mijn wens is om zoveel mensen te kunnen helpen om hen in hun kracht te zetten. Ik vind het belangrijk dat jij of je kind durft om zichzelf te zijn en dat je mag vertrouwen op je intuïtie en talenten.

 

Wil je meer weten..

Volg mij ook op Instagram. Daar deel ik meer informatie, wat mij bezig houdt en kom je ook meer over mij te weten. 

 

Lieve groetjes,

Tanja