Vakantie 2023

We zijn weer terug! 

 

Wat een prachtig plaatje he! Dit was aan de andere kant van het vakantiepark en daar zag je prachtig de zon ondergaan. Ik kan zo genieten van de zonsondergang met de prachtige kleuren die langzaamaan veranderen. 

 

Samen met mijn man, Jasper, zijn we heerlijk op vakantie geweest in Leiwen in Duitsland. Vlakbij de Moezel en wat hebben wij het fijn gehad. En jeetje wat een zomerse temperaturen, meer als een week rond de 28 a 32 graden en dat maakt het vakantiegevoel helemaal compleet. We zaten dan ook veel buiten maar we zijn ook lekker op pad geweest. 

Naast dat we lekker de toerist hebben uitgehangen in Trier, Idar Oberstein (edelstenenmijn bezocht) en in de gezellige, kneuterige dorpjes Bernkastel-Kues en Saarburg, hebben wij ook heerlijk kunnen ontspannen en gewoon lekker rustig aan gedaan. 

 

Vakantiekiekjes

Ik merkte bij mezelf dat ik heel veel in het hier en nu was. Dat waren niet alle vakanties hoor. Dat heb ik de afgelopen jaar wel ingezien dat ik zoveel in mijn hoofd zat. Geen belangrijke dingen maar ja dat was ik zo gewend. Nu was het echt bewust ervaren en het heerlijke gevoel van even niks. 

Ook ben ik uit alle werkapps van de werkgever gegaan wat ook bijgedragen aan mijn rust en dat ik niet 'geprikkeld' wordt door allerlei werkzaken waar ik geen invloed op hebt. 

 

Dus kon ik deze vakantie extra goed genieten. In het moment zijn en niet teveel nadenken over van alles en nog wat. We hadden een aantal dingen die we graag wilden zien maar we keken per dag waar we zin in hadden.

Dus er is ook veel ruimte om echt te ontspannen en te rusten omdat we niet elke dag helemaal volgepland hadden. Naast dat het gezellig is om samen dingen te doen vind ik het ook heerlijk om mijn eigen ding te doen. 

 

Ik heb lekker gelezen, getekend/geschilderd, woordpuzzeltjes gemaakt. 

 

Ook hebben wij een avondje bingo gespeeld. Helaas niks gewonnen bij de bingo hier op het park maar wel super gezellig. Maar we hebben wel 's Avonds lekker lang buiten kunnen zitten en dan kwam regelmatig de spelletjes op tafel. 

Op de laatste dagen was de temperatuur flink gedaald en hebben wij nog even wat grotere wandelingen kunnen maken. 

 

Onwijs genoten van de vakantie, lekker ontspannen en er zijn weer nieuwe ideeën opgedaan. 

 

Ik kijk er ook echt naar  om straks de workshops weer te geven en weer aan de slag te gaan met de coachpraktijk! Zie ik je gauw?

 

Lieve groeten,

Tanja Kikkert

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.