Ik zat even na te denken...

Ik zat even na te denken over de afgelopen maanden.... en hoe prachtig het is dat zowel kleine als grote mensen, op hun eigen manier, hele mooie stappen hebben gezet in en buiten de praktijk.

 

Eigenlijk deel ik daar vrijwel niets over omdat het niet aan mij is om hun verhaal te vertellen. Maar wat ik wel kan vertellen is dat ik heel dankbaar ben dat ik mee mag lopen in hun groei, ontwikkeling en proces.

 

Hoe ik zie dat ze vanuit hun eigen kracht steeds meer durven te vertrouwen op zichzelf. Ik geniet van alle momenten die gedeeld worden, van de gesprekken met zowel een lach als een traan. Voor de verbindingen die zijn ontstaan en voor meer verwondering en bewustzijn over zichzelf.

Hoe fijn het is als ze blij, lichter, positiever of met meer veerkracht de praktijk uitlopen.

Dat gun ik jou ook!

 

Voel je van ja bij Tanja moet ik gewoon zijn! Je kunt het misschien niet zo goed uitleggen, weet dat je dan ook van harte welkom bent. Of je hebt wel een duidelijke vraag, wens of zit je ergens mee....

Weet dat je dan ook van harte welkom bent.

Voor kleine en grote mensen❤️

 

Ik ben er voor je, ik zie en ik hoor je en je gaat ontdekken dat jij er volledig mag zijn!

 

Vanuit een dankbaar hart, dank je wel.

 

Lieve groetjes Tanja

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.