Kwetsbaarheid

Vanochtend om 09:00 uur zat ik klaar voor een content sessie georganiseerd door @marlouaarding. Met een lekker bakkie koffie en met pen en papier.
Ik had er echt zin in want mijn intentie is om mezelf te ontwikkelen in content schrijven voor social media


Het heeft ontzettend veel bij mij losgemaakt want een onderdeel daarvan was echtheid en kwetsbaarheid laten zien op social media. Nou, ik kan je vertellen dat ik na deze online meeting heel erg moest huilen. Omdat ik zo geraakt werd in mijn eigen stukken van vroeger over het delen van mijn eigen kwetsbaarheid. Dat het delen van mijn gevoelens of waar ik mee zat of gewoon alleen even huilen zo vaak is afgekapt, de grond is in gestampt, weggewuifd werd of dat je voelt dat er ineens ongemak is aan de andere kant. Dat ik daardoor ook maar mijn kwetsbaarheid weg stopte omdat ik voelde dat er geen ruimte voor was.

 

Het is absoluut niet weggestopt, het zit er zeker en voel ook dat het nodig is en dat het MAG! Niet alleen in mijn veilige comfortabele omgeving, want er is meer nodig!

 

Misschien heb jij het ook meegemaakt dat je hart niet werd gezien of werd begrepen en dat het daardoor stukje bij stukje op slot ging. Dat je in je hoofd gaat zitten, om maar niet te voelen wat je voelt. Dat het soms veel kan zijn en overweldigend. Dat het een enorme struggle kan zijn om je mooie zachte, kwetsbare kant te mogen laten zien in deze soms ingewikkelde en harde wereld.
Weet dat jouw prachtige open hart de wereld lichter en mooier maakt.
Reminder voor mezelf, maar zeker ook voor jou!

 

Voel je dat je niet nog de juiste mensen of omgeving hebt om jouw echte kwetsbare jij te laten zien, weet dat je ontzettend welkom bent!
Voor kleine en grote mensen omdat je vroeger net als ik, iemand heb gemist waar je helemaal jezelf mag zijn!

 

Hele lieve groetjes van mij!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.