Je bent het waard

Verbinding daar waar we zo op zoek naar zijn. Op je werk, in (vriendschappelijke) relaties, in je familie of...
We willen gezien, gehoord en gewaardeerd worden want verbinding geeft ons een doel en ons leven zin.

Laat je jezelf toe om gezien te worden? Of zit er een angst eronder dat je niet goed genoeg of het niet waard bent?

Verbinding houdt ook in kunnen geven en ontvangen zonder oordeel (over jezelf?)

Ik voelde de angst ook heel erg, dat ik niet goed genoeg was, dat ik mezelf niet waard vond, al vanaf kleins af aan. Verhalen die ik mezelf heb verteld en ben gaan geloven. Door mijn eigen levenslessen en dingen die ik op mijn pad heb ervaren.

Ik had heel weinig verbinding met de mensen om mij heen. Omdat ik mezelf niet kon zien, mezelf niet kon horen en mezelf niet kon waarderen. Ik had harde en kritische oordelen over mezelf. Daardoor kon ik de ander ook niet zien, horen en waarderen.

Nu ben ik de afgelopen jaren aan het werk gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat ik er ook erbij hoor en dat ik goed genoeg ben. Door meer zelfvertrouwen, vertrouwen op mijn intuïtie en vertrouwen op mijn kwaliteiten en talenten. Door voornamelijk verbinding met mezelf aan te gaan. Voor meer rust, minder piekeren en meer bewustzijn over jezelf.

Want ook ik, maar ook jij, bent het waard om lief te hebben en erbij te horen! Om lief te hebben met onze hart ook al zijn er geen garanties.

Het begint al om jezelf toe te laten. Dat je jezelf lief hebt, dat je jezelf ziet, hoort en waardeert.

Weet dat ik je daarbij kan ondersteunen. Ik ga met jou de verbinding aan, je hoeft er alleen maar te zijn .

Van hart tot hart❤️,
Tanja

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.