Vanuit je hart werken, of te hard werken

Mijn man werkt al meer dan 20 jaar bij hetzelfde bedrijf, nog steeds helemaal op zijn plek daar. 

Ik vind dat echt bewonderswaardig dat hij in mijn ogen 'het zolang volhoud'' op 1 werkplek. 

 

Werken is een heel groot deel van je (dagelijkse) leven en dan is het gewoon fijn dat het goed voelt, dat je op je plek bent en dat je bij wijze van spreke over het algemeen 's morgens fluitend naar je werk gaat. 

 

Ik heb ook fijne werkplekken gehad maar ik voelde ook de struggle. Ik was erg zoekende, wat wil ik, wat kan ik. Paste het mij niet meer, ging ik niet meer fluitend naar mijn werk en heb ik wat in mijn vermogen lag, voor mij gevoel er alles aan gedaan, dan ging ik wat anders doen. Ontdekken en ervaren. Soms met een plan en soms voelde het op dat moment gewoon goed.

 

Maar ook dat het vanuit je hart werken naar TE hard werken is gegaan. Die ken en voel je vast wel.

Dan voor mezelf de keuze maken. Past de werkplek en doelgroep nog bij mij, ligt mijn hart nog op de huidige werkplek of is er iets anders nodig? 

 

Ondanks dat mijn hoofd er wat van vindt, kan ik uiteindelijk goed naar mijn hart luisteren.

 

Ik ben voor alles dankbaar voor de mooie dingen wat het mij heeft gebracht maar ook voor de minder mooie dingen. Want ik heb nieuwe kennis en inzichten op gedaan, ik heb kunnen leren werken in systemen. 

Ontdekken wat wel of niet bij mij past. Mezelf verder kunnen ontwikkelen in mijn kwaliteiten en talenten. 

Keuzes die ik intuïtief kon maken vanuit mijn hart en van al die ervaringen. 

Misschien heb jij ook helemaal je plek gevonden en is het allemaal oke.

Of ben je nog zoekende, nog niet op je plek en voel je ook de struggle en brengt het veel onrust. Ik kan begrijpen hoe frustrerend en onzeker het kan zijn. 

Door dit alles voel ik nu wel helemaal op mijn plek en kan ik doen waar ik echt voor ga en sta. Hoe kan het ook anders als het mijn naam draagt 😉

Ik voel dit echt van top tot teen en vooral heel groot in mijn hart, mijn hart die voor mij werkt, en er ook al meer dan 20 jaar (oke hihi bijna het dubbele) op haar plek zit. 

 

Liefs ❤️

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.