Hoofd of hart

Lieve jij,

 

Als je jezelf deze vraag stelt:

Wat vind mijn hoofd ervan als ik mijn hart volg?

 

Wat gebeurt er dan met je?

 

Ik ben echt een hartenmens. Mijn hart weet diep van binnen al wanneer ik een andere keus, richting of een jaaaa mag roepen! 

 

Maar ja dit hoofd he. Die vindt er altijd wel wat van!!!! En vaak niet in positieve zin! De belemmerende en beperkende gedachten van: het is niet het juiste moment, wat zullen anderen er wel niet van vinden, financieel is het niet mogelijk, het is nog niet mijn tijd, etc... misschien spelen angsten, onzekerheid, piekergedachten, doemdenken ook nog een rol? 

Zo blijf je misschien wel in je hoofd leven en mis je de verbinding met jouw lichaam en hart. 

 

Voel je ook dat je vuurtje in jouw hart steeds minder wordt! Wat als je meer mag verbinden met jouw hart?

 

Hoe zou het zijn als er een balans ontstaat tussen jouw hoofd en jouw hart, fantastisch toch! Wat een rust zal het geven als je duidelijk weet wat je wilt en hoe je het wilt. Daarmee wordt jouw hoofd steeds rustiger omdat jij steeds meer verbindt met jouw hart! 

 

Wat vindt jouw hart er eigenlijk van als jij jouw hart volgt?

 

Lieve hartegroet,

Tanja

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.