Systemisch kijken

Afgelopen zaterdag was bijna 1 van de allerlaatste lesdagen van de training systemisch coachen. In juni is alweer de laatste.

Zaterdag was het prachtig weer en konden we heerlijk buiten oefenen. We hebben de hele dag in een groepje diverse opstellingen opgesteld n.a.v een vraag of situatie.

Systemisch coachen, waar mijn sensitiviteit, kwaliteiten en talenten nog beter naar voren komen, waar ik ontzettend enthousiast over ben.

 

Opstellingen (1 op 1) kunnen helend zijn voor jezelf, voor de ander en voor de coachee. Als je het (helend) beeld ziet en waarneemt kan daarna de energie weer stromen. Want inzichten verbinden je met wat je diep van binnen weet.

Zien en erkennen, zonder oordeel, van wat er was en wat is, maakt verbinding weer mogelijk. Laten we kijken welke effecten we zien, in jezelf, in het gedrag, in het systeem...

 

Daarom zal ik de komende tijd meenemen en meer delen over systemisch coachen! Systemisch coachen is een methodiek die ik eventueel in kan zetten tijdens een coachsessie.

 

Lieve groetjes, Tanja

 

P.s. deze foto gaat over het balans in geven en nemen. En, je eigen ruimte pakken/plek innemen in je eigen cirkel! Aan wie geef je en wie neemt. Hoe zorg jij voor een goede uitwisseling in geven en nemen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.